Transfer Havaalanı

havaalanı transfer ankara, havaalanı transfer istanbul, havaalanı transfer izmir

Ankara Havaalanı Transfer

Ergenekon soruşturması ankara havaalanı transfer kapsamında gözaltına alınan ve eski özel harekatçı İbrahim Şahin'in de aralarında bulunduğu 6 kişi, tutuklanmaları istemiyle mahkemeye sevk edildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü' de sorgularının ankara havaalanı transfer  tamamlanmasının ardından öğle saatlerinde Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'ne getirilen ve aralarında eski Özel Harp Dairesi Başkanvekili İbralim Şahin'in de bulunduğu 6 kişinin savcılıktaki sorguları tamamlandı.

İbrahim Şahin, Şahin'in yeğeni Yaşar Oğuz Şahin, İşadamı Hüdayi Ünlüer, Fahri Kepek, Oğuzhan Sarıoğlu ve Fatma Cengiz, ankara havaalanı transfer savcılık tarafından tutuklanmaları talebiyle Nöbetçi İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi'ne sevk edildi. Mahkeme son operasyonda gözaltına alınanlardan İbrahim Şahin ile birlikte 11 kişinin tutuklnmasına karar verdi.

Gökyüzünü kaplamış kara bulutlar, yağmurun habercisi değil, Gazze’de sönen onlarca ocaktan yayılan kara dumanın yığını. İsrail, Saldırılarında 3’üncü haftaya girdi. Savunmasız şehir, Ankara havaalanı transfer https://havaalani-transfer.neistersen.com.tr/ günlerdir bombalanıyor. Şehrin göbeğinden gelen patlama sesleri Gazzeli çocukların çığlıklarını bastırıyor ve tüm dünya elbirliği etmişçesine sessizliğini koruyor.

BM’nin sözde ateş kes kararını elinin tersi ile ankara havaalanı transfer iten taraf İsrail, daha fazla ölüm getirmek için en donanımlı birliklerini Gazze’nin kalbine yönlendirirken, operasyonun üçüncü aşamasına geçtiğini açıklıyor. Sınır boyunca konuşlandırdıkları sayısız zırhlı araç ise tek taraflı savaşın daha uzun süre devam edeceği sinyallerini veriyor.

Ve İsrailli siyasiler seçim atmosferine ankara havaalanı transfer girmeye hazırlanan ülkede ‘en fazla kan döken en fazla oyu alır’ sloganını benimseyerek intikam yeminleri ederken, İsrail ordusu öldürmelerini meşru kılmak için gidecek yerleri olmayan Gazzeliler’e ‘Bulunduğunuz yeri terk edin’ bildirileri atıyor.

İktidar ipine sıkıca sarılmış öteki Filistin’in ankara havaalanı transfer sahibi ‘Mahmut Abbas’ bir yandan taraftarlarının öfkesini bastırmak için komşu ülkelerden yardım dilenirken, diğer yandan dolan görev süresini uzatmak için, Gazze katliamına göz yummaya devam ediyor. Ve Gazze’de ölen her sivili El- Fetih hesabına yazılmış bir oy olarak görüyor.

Kaderine terk edilmiş Gazze’de, şimdi en ankara havaalanı transfer yakın geleceği ölüm olan çocuklar için, İnsanları hedef alan İnsansız uçaklardan insaf beklemek nasıl aptallık ise, annelerinin cesedi başında 4 gün boyunca bekleyen 4 çocuğun ankara havaalanı transfer verdiği mesajı dünyanın anlamasını beklemek de aptallık olur.